Pronájem obchodu 117 m², Brno

250 Kč za m²/měsíc

prostory k pronajmutí variantně až 250 m2

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představuji Vám exkluzivní nabídku nebytových prostor o rozloze 117 – 250m2 situovaných v srdci historického Brna, na vyhledávané adrese Starobrněnská 14. Nebytový prostor se nacházejí ve 2. nadzemním podlaží reprezentativního historického domu, který je součástí bloku, ve kterém sídlí i OC Velký Špalíček.

Variantní možnosti pronajmutí prostor (více viz půdorys mezi fotografiemi): V minimální variantě vám nabídnu pronájem hlavní místnosti o ploše cca 117m2, ke které je možno po úpravě zbudovat i přímo navazující hygienické zázemí (místnost č. 221 a 222) případně i kuchyňku v nice hlavní místnosti. V maximální variantě máte možnost využít krom hlavní místnosti č. 234 i halu č. 201/a do které je přístup po přímém schodišti z ulice Starobrněnské, stávající hygienické zázemí přístupné z haly, případně i chodbu a venkovní terasu orientovanou do vnitrobloku. Více na dotaz.

Dům, ve kterém se prostory nachází se profiluje jako místo pro kreativce. Sídlí zde např. architekti, designeři, Galerie architektury, taneční studio, pivnice U poutníka atd. Nabízené prostory mají formu otevřeného prostoru (možno i dělit demontovatelnými příčkami). Prostory nabízí široké možnosti členění. Interiér nabízených prostor původně sloužil pro galerijní účely.

Lokalita nabízí vynikající pěší a MHD dostupnost. V bezprostřední blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost – restaurace, kavárny, obchody a další služby, které zajišťují komfort pro Vás i Vaše klienty.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost umístit Vaše podnikání do centra dění a využijte potenciál, který tato lokalita nabízí. Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě kontaktujte.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 5449169
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 117 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist