Pronájem obchodu 451 m², Brno

Cena na dotaz

info v RK, + zálohy na služby + depozit + provize RK

Nemovitosti nabízí

 Lukáš asistent

Lukáš asistent

BRAVIS REALITY s.r.o.

Brno, Vídeňská 1021/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme Vám jedinečnou příležitost k pronájmu obchodního prostoru v srdci města Brna, přímo na rušné České ulici, kde historie splývá s moderním životem a kde každodenní návštěvnost dává Vašemu podnikání skvělé předpoklady k prosperitě.

Tento obchodní prostor o celkové užitné ploše 451 m2 se nachází ve dvou patrech s výlohami, které nejenže zvýší viditelnost Vašeho podnikání, ale také přilákají potenciální klienty. Hlavní prostor o velikosti 232 m2 je ideální pro prezentaci širokého sortimentu produktů nebo služeb. Díky menším rozděleným prostorům můžete efektivně organizovat a kategorizovat nabízené zboží, což zákazníkům usnadní orientaci a zvýší jejich spokojenost.

Výhody, které pronájem tohoto obchodního prostoru nabízí, jsou hlavně v jeho strategické poloze v centru města Brna. Vzhledem k významu lokality můžete očekávat velkou návštěvnost potenciálních zákazníků.
Prostor je klimatizován a má vlastní plynový kotel.

Nezapomeňte, že výběr správné lokality je klíčem k úspěchu Vašeho podnikání. Centrum Brna, s jeho pestrou nabídkou obchodů, služeb a kulturních zážitků, nabízí perfektní zázemí pro růst a prosperitu.

Neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo pro sjednání prohlídky, abyste se mohli na vlastní oči přesvědčit o jedinečnosti této nabídky. Těšíme se na Vaše dotazy a případnou spolupráci. Vaše prosperita a spokojenost jsou pro nás na prvním místě!

S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 3623
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 451 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Lukáš asistent

Lukáš asistent

POSLAT DOTAZ

BRAVIS REALITY s.r.o.

Brno, Vídeňská 1021/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

BRAVIS REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist