Pronájem kanceláře 56 m², Brno

18 292 Kč za měsíc

bez poplatků, včetně provize

Nemovitosti nabízí

HOME Hunters, s.r.o.

Brno, Rašínova 692/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte prostornější kancelářské prostory s výbornou dopravní dostupností pro své podnikání v centru Brna?

Na ulici Zahradnická kousíček od Mendlova náměstí Vám nabízíme kancelářské prostory v 4.NP cihlového domu s výtahem. Tyto prostory o velikosti 56,2 m2 Vám nabízí dvě oddělené kanceláře, menší o velikosti 14 m2, vhodná např. jako zasedací místnost pro schůzky s klienty, a větší o velikosti 42,2 m2, která je ideální jako světlý open space ke klasické kancelářské práci. Prostory jsou klimatizované, takže se Vám bude příjemně pracovat i během horkých letních dnů. Na patře jsou poté k dispozici sdílené toalety.

Případní klienti se k Vám pohodlně dostanou městskou hromadnou dopravou a v okolí se nachází několik restaurací, takže na oběd to nebudete mít daleko. Pokud jezdíte autem, máte jedinečnou možnost si také pronajmou jedno vyhrazené parkovací stání ve vnitrobloku objektu a díky tomu kdykoliv bez problému zaparkovat.

Tento prostor je nabízen k pronájmu za pouhých 18.292,1 Kč. V této ceně je zahrnut nájem, úklid kanceláří 2x týdně, ostraha, odpady, internetové připojení a vodné. Na začátku se také platí kauce a provize RK. Prostor je volný ihned, neváhejte tedy a domluvte si prohlídku již dnes!

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 2275
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 56 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

HOME Hunters, s.r.o.

Brno, Rašínova 692/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

HOME Hunters, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist