Pronájem bytu 2+kk 54 m², Brno

15 000 Kč za měsíc

+ 3000,-Kč zálohy na služby, + přepis el. na nájemníka, + provize RK

Nemovitosti nabízí

 Lenka Fialová

Lenka Fialová

BRAVIS REALITY s.r.o.

Brno, Vídeňská 1021/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte útulný a moderně zařízený byt v srdci Brna? Máme pro Vás skvělou nabídku! Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu částečně zařízený byt 2+kk o celkové užitné ploše 55 m2, který se nachází v žádané lokalitě na Hybešově ulici. Tento byt je přesně to, co hledáte, pokud si přejete žít v klidném prostředí s veškerou občanskou vybaveností a centrem města na dosah.
Byt o podlahové ploše 54,4 m2 je situován ve 4. nadzemním podlaží domu bez výtahu. To však vůbec neubírá na jeho atraktivitě, naopak! Díky tomu si můžete vychutnat pěkný výhled do okolí.

Byt je vám nabízen v velmi dobrém stavu a s částečným zařízením, které uspokojí všechny vaše potřeby pro pohodlné bydlení. Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou a zahrnuje všechny potřebné vestavné spotřebiče - indukční varnou desku, troubu, myčku, digestoř a lednici s mrazákem, což usnadní přípravu vašich oblíbených pokrmů. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, otopným žebříkem a také nabízí přípojku pro pračku a sušičku - vše pro vaše maximální pohodlí.

Byt disponuje plastovými okny s praktickými stínícími žaluziemi a podlahami, které kombinují vinyl a dlažbu pro snadnou údržbu. Díky vytápění z kotelny v domě a přípojkám na UPC internet a satelitní anténu od společnosti Skylink si můžete užívat každodenní pohodlí bez kompromisů.

Pokud hledáte parkovací místo, nabízíme možnost parkování přímo za domem ve dvoře za příplatek 1500 Kč, což je v této lokaci velkou výhodou.

Lokalita bytu je opravdu výjimečná - nachází se v bezprostřední blízkosti centra Brna, které je dostupné pěšky. To znamená, že vše, co město nabízí, je na dosah - obchody, restaurace, bary, posilovny a další služby, které zpříjemňují život v městském prostředí. Navíc, blízkost Mendlova náměstí zajišťuje bezproblémové dopravní spojení na brněnské univerzity a další důležitá místa ve městě.

Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou.
V případě zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat uvedeného makléře.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 3587
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 54 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Lenka Fialová

Lenka Fialová

POSLAT DOTAZ

BRAVIS REALITY s.r.o.

Brno, Vídeňská 1021/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

BRAVIS REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist