Pronájem bytu 1+kk, garsoniery 28 m², Brno

15 700 Kč za měsíc

+ 3.500 Kč zálohy na služby + kauce + provize RK

Nemovitosti nabízí

 Lenka Fialová

Lenka Fialová

BRAVIS REALITY s.r.o.

Brno, Vídeňská 1021/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu novostavbu bytu 1+kk o užitné ploše 29 m2, umístěnou na třídě generála Píky v Brně. Tento světlý byt se nachází v 6. patře cihlového domu s výtahem a nabízí výhled, který vás nikdy neomrzí.

Byt se může pochlubit moderním kuchyňským koutem vybaveným vším nezbytným – vestavěnou kuchyňskou linkou, elektrickou troubou, sklokeramickou varnou deskou, odsavačem, mikrovlnnou troubou a kombinovanou lednicí. Ke komfortu bydlení přispěje i jídelní stůl se 3 židlemi, dvoulůžko, pracovní stůl s židlí, knihovna a konfereční stolek se 2 křesly. Šatní kříň poskytne dostatek úložného prostoru pro Vaše osobní věci. Pro Vaše pohodlí v bytě také naleznete sušák na prádlo a žehlící prkno. K pověšení Vašich svšků složí věšák za dveřmi bytu.
Koupelna (3,7 m2) je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem s umyvadlovou skříňkou, toaletou, pračkou. Jednou z výhod tohoto bytu je podlahové vytápění v koupelně, které dodá vašim ranním rituálům a večernímu relaxu zcela nový rozměr pohodlí.
Vinylové podlahy v pokoji (21,3 m2) a na chodbě (3,5 m2) zajistí snadnou údržbu a přispějí k celkovému útulnému dojmu bytu.

K bytu rovněž patří skladovací prostor (2,7 m2) umístěný v 3. patře budovy.
Pro vaše maximální pohodlí je byt vybaven bezpečnostními dveřmi, intercomem a v oknech se nacházejí žaluzie.
V případě zájmu je možné dovybavit byt základním nábytkem (postel, stůl, židle). K dispozici je také možnost připojení TV a internetu (Dial Telecom).

Lokalita nabízí bohatou občanskou vybavenost – přímo u domu se nachází fitness centrum Zone 4 You, Mendelova univerzita je doslova kousek (1 min chůze), stejně jako zastávka MHD (do 5 min chůze). V blízkosti naleznete obchody, restaurace, nákupní centrum Královo Pole, botanickou zahradu a arboretum, kino - kinokavárnu a mnoho dalšího.

Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou.
Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě s uvedeným makléřem.
V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 3549
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 28 m²
Patro 5
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Lenka Fialová

Lenka Fialová

POSLAT DOTAZ

BRAVIS REALITY s.r.o.

Brno, Vídeňská 1021/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

BRAVIS REALITY s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist