Prodej rodinného domu 293 m², Brno

17 690 000 Kč

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prostorný rodinný dům o celkové ploše 293m2 a dispozici 6+kk s garáží a garážovým stáním, vlastní infrasaunou, velkorysou terasou a bazénem (protiproud, slaná voda). Celková plocha pozemku činí 400 m2 a většina pozemku tvoří venkovní dlažba - pozemek je snadný na údržbu a je zde kladen velký důraz na soukromí a pohodlí majitele.

V domě jsou 2 koupelny(sprchový kout, vana s perličkou). Designová kuchyňská linka, včetně vestavěných elektrospotřebičů (horkovzdušná trouba, lednice, mrazák, myčka, indukční deska, digestoř) vše značky Miele.
Celý dům je vybavení venkovními žaluziemi, pokoje s klimatizací, technické zázemí, prádelna, komory a šatny které nabízí dostatek úložného prostoru.Podlahové vytápění v celém prvním patře vyjma ložnic.

Nemovitost působí velice vzdušným a světlým dojmem, je napojena na veškeré inženýrské sítě, je vhodná pro ty, kteří hledají nadstandardní bydlení bez nutnosti dalších investic a kladou důraz na design, pohodlí a komfortní užívání. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, nákupní centrum, Tesco, obchody, restaurace, kavárny, bistra, Nemocnice Bohunice, nedaleko zastávka MHD a přivaděč na D1 směrem na Prahu či D2 na Bratislavu.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti 8242062
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha pozemku 400 m²
Plocha užitná 293 m²
Plocha zastavěná 140 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist