Prodej rodinného domu 230 m², Brno

11 700 000 Kč

včetně provize RK

Nemovitosti nabízí

David Raus realitní služby

Brno, Jiříkovského 260/20

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji podsklepený rodinný dům na ulici Rázusova v Brně – Maloměřicích, ležící na pozemku o rozloze 220 m2 s celkovou užitnou plochou 230 m2.

Nabízená nemovitost je vhodná jako investice. Lze vybudovat samostatné bytové jednotky popřípadě využít dům jako vícegenerační.

Dům pochází z 30. let, veškerá stavebně technická dokumentace k nabízené nemovitosti je dochována.

Během několika let dům prošel částečnou rekonstrukcí. Původní dřevěná okna byla vyměněna za plastová. V roce 2022 byla provedena výměna střešní krytiny a osazen nový plynový kotel, který zajišťuje vytápění celého domu.

Za domem vzniklo posezení s grilem a byl zbudován zahradní dům, sloužící jako dílna včetně dostatečného úložného prostoru. Pro milovníky zahrádkaření je k dispozici menší zahrádka o výměře 78 m2, jenž mají majitelé nabízené nemovitosti dlouhodobě v nájmu od města Brna.

Dispozice domu:
1NP: Vstupní chodba navazuje na obytnou část, kde po levé straně se nachází pokoj, který prošel v předchozích letech menšími stavebními úpravami. Byl vybudován sprchový kout a WC. Propojením dvou obytných místností vznikl jeden velký obytný prostor. Zvětšil se prostor špíze v kuchyni a vznikla nová část - předsíň.

2NP: Po betonovém centrálním schodišti se dostaneme do 2. nadzemního podlaží, kde se nachází další obytný prostor, tvořený obývacím pokojem, ložnicí, chodbou, kuchyní s jídelním koutem a v neposlední řadě koupelnou s vanou a oddělenou toaletou. Všechny místnosti jsou prostorné s dostatkem denního světla. V obývacím pokoji se nachází funkční krbová kamna.

3NP: Po dřevěném schodišti z kuchyně se pak přesuneme do posledního obytného patra – podkroví s balkonem. Zde jsou situovány 4 samostatné pokoje, připraveny rozvody pro zabudování kuchyňské linky a plně funkční koupelna s WC. Menšími stavebními úpravami - vybudováním přístupu ze zahrady, lze z podkroví mít samostatnou bytovou jednotku o dispozici 3+kk.

Nedaleko domu je řada restaurací, wellness, fitness, dětské hřiště, tenisové kurty, lékárna, pošta, mateřská škola a škola. Nákupní centrum Billa. Výjimečná poloha s rychlou dostupností do centra Brna.
Na své si zde přijdou milovníci procházek i aktivní sportovci.

Základní informace:
Lokalita: Brno - Maloměřice ulice Rázusova
zděný rodinný dům
užitná plocha 230 m2
pozemek 220 m2 ( včetně zastavěné plochy)

Právní servis zajištěn vč. vkladu do katastru nemovitosti, pro zájemce je možné zajistit i financování. Více informací u makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 166
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 220 m²
Plocha užitná 230 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

David Raus realitní služby

Brno, Jiříkovského 260/20

Zobrazit kompletní nabídku RK

David Raus realitní služby

Sdílet nemovitost

TOPlist