Prodej zemědělské půdy 558 m², Brno

1/3

635 000 Kč

1 138 Kč za m²
včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

KAPITOL REALITY

Brno, Vlněna 526/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji investiční pozemek p.č. 5034/145 v k.ú. Brno – Žabovřesky o celkové rozloze 558 m2.

Pozemek je zapsaný v katastru nemovitostí jako orná půda, nový územní plán města Brna jej vnímá jako pozemek v kategorii „C a D“ - pozemek určený k rekreaci a sportovnímu vyžití. Jedná se o velice žádanou a rozvíjející se lokalitu severozápadně od centra Brna.

Pozemek je dostupný ze sousední komunikace, pod kterou se nacházejí veškeré inženýrské sítě. Dostatečná plocha pozemku je vhodná pro využití jako zahrada s možností výstavby zahradní chaty, případně jako perspektivní investice z pohledu budoucího využití celé lokality a sousedních pozemků pro podnikání. Sousedí s vybudovanou komunikací ve správě města. Na pozemku se nachází malý sloup elektrického napětí.

V blízkosti pozemku se nachází autobusová zastávka, s přímým spojením BUS č. 67 + BUS č. 44/84, ve vzdálenosti cca 300 m se nachází zastávka tramvaje směr Bystrc a centrum. Kolem pozemku vede cyklostezka kolem řeky Svratky. Dalším vyžitím mohou být molo nebo sauna v okolí řeky, či sportovní areál Hroch.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD, Silnice
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 287
Plocha pozemku 558 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

KAPITOL REALITY

Brno, Vlněna 526/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

KAPITOL REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist