Prodej obchodu 18 m², Brno

1 750 000 Kč

včetně provize RK

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představte si nebytový prostor s výjimečným potenciálem, který se nachází v srdci Brna, na žádané adrese ulice Veveří. O rozloze 18 m2, tento prostor je aktuálně pronajatý nájemci, který zde úspěšně provozuje salon pedikúry. Tato nabídka představuje nejen zajímavou investiční příležitost s již etablovaným příjmem, ale i s platností nájemní smlouvy do listopadu 2024 a možností dalšího prodloužení, což zajišťuje kontinuitu vaší investice. Nabízí šanci být součástí dynamické a živé čtvrti Brna.

Dům je po revitalizaci okolo roku 2010. Revitalizovala se fasáda, okna, a vstup do domu. U nebytového prostoru instalovaná elektrická roleta.

Měřiče na vodu a elektřinu jsou výhradně pro tento prostor.

K nebytovému prostoru je možné přikoupit i sousedící bytovou jednotku 1+1 / 2+kk. Více informací k bytové jednotce u realitního makléře.

Ulice Kotlářská je jednou z klíčových tepen brněnské čtvrti Veveří a představuje dynamickou směs historie, kultury a moderního života. Své místo zde najdou jak milovníci městského ruchu, tak ti, kteří hledají poklidnější zákoutí pro relaxaci. Tato lokalita se může pochlubit bohatým výběrem obchodů, kaváren, restaurací a kulturních zařízení, které uspokojí potřeby jak místních obyvatel, tak návštěvníků.

Kotlářská ulice je živým spojením mezi historickým centrem Brna a dalšími významnými body města. Její poloha v blízkosti univerzitního kampusu dodává ulici mladistvý puls a činí ji oblíbeným místem pro studenty a akademické pracovníky. Tato blízkost vzdělávacích institucí také přispívá k dynamické atmosféře oblasti a nabízí skvělé příležitosti pro podnikání zaměřené na mladé lidi a vzdělanou klientelu.

Kromě bohatého nočního života a gastronomických zážitků Kotlářská ulice nabízí i řadu zelených prostorů a parků, které jsou ideální pro odpočinek a relaxaci uprostřed městského shonu. Blízkost Lužánek, nejstaršího městského parku v České republice, a dalších zelených oáz, jako jsou Kraví hora a botanická zahrada, poskytuje obyvatelům a návštěvníkům čtvrti Veveří jedinečnou příležitost spojit městský život s přírodou.

Bližší informace k nemovitosti u realitního makléře.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 5444161
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 18 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist