Prodej bytu 2+kk 70 m², Brno

6 990 000 Kč

včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

 Ing. Lucie Šmiřáková

Ing. Lucie Šmiřáková

REAL GROUP SDK, s.r.o.

Brno, Moravské náměstí 754/13

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

V rámci projektu Bydlení Táborská - byty & workout & zahrada nabízíme na základě výhradního zastoupení k prodeji novostavbu bytu v osobním vlastnictví dispozice 2+kk nacházející se v novostavbě bytového domu na ulici Táborská, Brno - město.

Bytový dům je tvořen dvěma křídly. Uličním křídlem, které má 4. nadzemní podlaží, podkroví a jedno podzemní podlaží a dvorním křídlem se 2. nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. V celém objektu je 11 bytových jednotek, které mají k dispozici společnou prostornou zahradu, kde bude vybudována odpočinková zóna s krajinnou zelení, workout hřištěm a společným místem na grilování.
Byt 2.2. se nachází v 1 patře domu, obývací pokoj s kuchyní a balkonem je orientovaný do klidného vnitrobloku. Celková plocha bytu činí 70,6m2 + sklep v 1.PP domu. K bytu náleží balkon o výměře 2m2.
Dispozice: prostorná chodba 8,9m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 33,4m2 s výstupem na balkon o výměře 2m2, ložnice 15,3m2, sklad 4,6m2, koupelna s vanou 4,3m2, samostatná toaleta 2,1m2.
Možnost přikoupení parkovacího stání v 1.PP bytového domu s vlastní zásuvkou pro možnost provádění údržby vozu. Některá parkovací místa budou navíc vybaveny zásuvkou pro dobíjení elektrovozu.
Městská část Židenice nabízí kompletní občanskou vybavenost. Obchody, školy , školky, lékařská i veterinární služba, sportoviště, vše je v blízkém dosahu.
Veškerá spojení, do centra i mimo město, zajišťuje MHD i integrovaná doprava. Dojezd do centra 10 minut. V okolí četné cyklostezky nabízející přístup k oblíbeným volnočasovým lokacím Mariánské údolí, PR Údolí Říčky, Moravský kras.
Vlakové nádraží Židenice je vzdáleno 1,2 km. Výborná dostupnost na rychlostní komunikaci D1 – Praha – Brno – Ostrava.
Nepropásněte tuto unikátní příležitost bydlet a zároveň relaxovat na okraji centra města Brna.
V ceně kompletní stavba bytu na klíč (základová deska, izolace, konstrukce, obvodové stěny a příčky, fasáda, krovy, střešní krytina, vodo-topo-elektro rozvody, podlahy, dlažba, obklady, omítky, malba, sanita, dveře, obložkové zárubně a úpravy terénu, atd) v rámci standardů.
Předběžné termíny - zahájení stavby říjen 2022, dokončení stavby do 31.3.2024.
Možnost dokoupení parkovacího stání v suterénu domu v ceně 500.000,-Kč.
Více informací Vám poskytne makléř – domluvte si nezávaznou osobní schůzku.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 09:212103202
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 70 m²
Patro 1
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Ing. Lucie Šmiřáková

Ing. Lucie Šmiřáková

POSLAT DOTAZ

REAL GROUP SDK, s.r.o.

Brno, Moravské náměstí 754/13

Zobrazit kompletní nabídku RK

REAL GROUP SDK, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist