Prodej bytu 3+kk 70 m², Brno

6 681 150 Kč

včetně provize RK

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovolujeme nabídnout velmi prostorný a moderně zrekonstruovaný byt 3+kk o celkové ploše 70m2. Byt je velmi dobře dispozičně řešený a nachází se v domě pavlačového typu v 2 NP, který prošel kompletní rekonstrukcí.

Ze vstupní prostorné haly se vejde do obývacího pokoje s kuchyní a jídelním koutem, která je největší místností v bytě, dál se dostanete z kuchyně do druhé chodby v bytě, ze které je vstup do pracovny (dětský pokoj), ložnice a koupelny se sprchovým koutem, ze které je vstup na samostatné WC a technickou místnost. V bytě je vinylová podlaha s kombinací dlažby. Byt se nabízí k prodeji nevybavený, součástí vybavení bytu je pouze moderní kuchyňská linka s vestavěnými elektrospotřebiči. Přikládáme také pro inspiraci vizualizaci vybaveného bytu.
Byt je vytápěn elektrickým kotlem značky Protherm Ray 9.

Parkování je bezproblémové díky rezidenční části rodinných domu v okolí a navazující slepé ulici, kde naleznete spousty parkovacích míst. V okruhu 400 metru se nachází úřad městské části, restaurace, pošta, lékárna, obchody, i bankomat. Autobusová zastávka je 300 m od domu s dojezdovou vzdáleností do centra asi do 15 minut. Lokalita nabízí kvalitní dopravní spojení jak hromadnou dopravou, tak autem. Vlaková zastávka je asi 2 minuty chůze. V blízkosti se nachází také mateřská školka a školy a také kompletní lékařské zázemí.

Pokud by jste rádi žili v bytě, který má atmosféru života v rodinném domě s menším množstvím sousedů a klidného okolí, neváhejte si zavolat a dohodnout prohlídku.
Byt je volný od srpna 2024 .
S případným financováním vám rádi pomůžeme.
Majitelem nebyl zatím dodán průkaz energetické náročnosti budovy, proto uvádíme dle zákona třídu G.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
ID nemovitosti 5441200
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 70 m²
Patro 1
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist